Кадър Youtube Реки преляха, а много къщи бяха наводнени в резултат

...
Кадър Youtube Реки преляха, а много къщи бяха наводнени в резултат
Коментари Харесай

Реки заляха Турция, къщи са наводнени

Кадър Youtube 

Реки преляха, а доста къщи бяха наводнени вследствие на пороен дъжд в турския черноморски окръг Дюздже. Това съобщи Анадолската организация.

Наводненията са станали в региона на град Акчакоджа, където са излезли от коритата си две реки, вливащи се в морето, написа.

Наводнени са улици и булеварди. Приземните етажи на някои къщи са под вода.

Проливните дъждове в региона не престават към този момент два дни, само че метеоролозите предизвестяват, че неприятното време ще продължи и приканват жителите да бъдат бдителни.

Дъждовно време господства и в региона на Мраморно море. Същите апокалиптични картини с наводнени пътища през вчерашния ден бяха следени и в Бурса, където под вода останаха също къщи, офиси, магазини, аграрни ниви.

Проливни дъждове през днешния ден се чакат в регионите Мармара, в Егейска и Средиземноморска Турция, в западната част на Централен Анадол, в западната и централна част на Черноморието. В Анкара пък проливните дъждове заляха пътища и принудиха хората да се избавят, качвайки се върху колите си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР